Jag heter Lena Lorentzen och mellan åren 2001-2015 jobbade jag på Apelskolan i Ullared. Där undervisade jag i svenska, engelska och språkfördjupning i årskurserna 6-9. 2008 fick våra elever var sin bärbar dator och sedan dess har jag jobbat med webben som läromedel. I den här bloggen delade jag med mig av vad jag och mina elever lärde oss i skolan. Efter att ha bytt jobb och börjat jobba för Nyanländaorganisationen i Falkenbergs kommun är bloggen vilande men det finns fortfarande en hel del tips som är värda att kolla in. Enjoy!

fredag 3 februari 2012

Låttexter i Spotify

Det här tipset kommer från IT-mammans 13-årige son:)

Jag bestämde mig för några månader sedan att börja twittra och det har jag aldrig ångrat. Då jag väljer att främst följa personer som är intresserade av IKT och skolutveckling får jag väldigt många bra tips på sidor, appar, metoder som är användbara inom skolan. En utav de bättre tipsen som jag fått måste onekligen vara detta: Man kan få låttexterna till låtarna man lyssnar på i Spotify - direkt i Spotify! Hur awesome är inte det för en språklärare??

Gå in på den här sidan du med och fixa texten till dina låtar: http://itmamman.se/wordpress/2012/02/sonens-tips-om-tunewiki/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar